Műsorvezető

Személyes

A születésem nem volt egyszerű. Bevérzett a fejem és nem állt el a vérzés. Átszállítottak több korházba is. A szüleimnek már szóltak, hogy nincs sok esély rá, hogy életben maradjak… Csodával határos módon mégis jóra fordult minden. 1987. május 12-én megérkeztem, hogy felfordítsam a bolygót… Az orvosok azt mondták nem leszek normális, igazuk lett :)))

IMG_5701

Csepeli kissrác voltam. Igazi rosszcsont. Első osztályban azt tanácsolták a szüleimnek, hogy vigyenek át egy vallásos suliba, hátha ott megjavulok. Nem ez történt. Egy év után onnan is eltanácsoltak. Visszkerültem a csepeli Katona Jozsef általános iskolába. Az első színpadi szereplésem (a tornaterem parkettjén) az iskolai tátikán volt. Két osztálytársammal, Cilivel és Enikővel előadtuk a CoCo Jámbót. Az eredmény: értékelhetetlen! De legalább a cipőm jól be volt kötve :))))

IMG_6571

Szüleim 6 éves koromban elváltak. Kilenc éves koromban kiköltöztünk édesanyámmal és a testvéremmel Németországba. Gyerekfejjel fel sem fogtam, hogy mekkora változást hoz ez az életembe. Apukám minden héten levelet írt nekünk, talán az volt a hét csúcspontja mikor ez megérkezett. A mai napig örzöm ezeket… Szépen lassan megtanultam németül, beilleszkedtem, barátokat találtam, csajozni kezdtem. Imádtam minden kint töltött percet. Első csók, szerelem, csalódás. Első komolyabb csintevések, balhék. Első munkahely a suli mellett és a pénzből vásárolt első motor.

IMG_5711

A suli mellett dolgozni kezdtem, hogy legyen zsebpénzem és ne anyukámtól kelljen kérnem. Konyhán mosogattam, költöztettem, iszapot lapátoltam, takarítottam, pincérkedtem, újságot hordtam ki… emellett minden nap fociedzésem volt.

Egyre erősebb lett bennem a honvágy. Érdekelt milyen az élet itthon. Közel 10 év után, visszaköltöztem Magyarországra. Utólag tudom, hogy nagy törést okozott a lelkemben. Elszakadtam a barátaimtól, az akkori barátnőmtől, az édesanyámtól és a testvéremtől. De azt is tudom, hogy most nem lennék az X-Faktor műsorvezetője, ha kint maradok. Valamit valamiért… Itthon az Osztrák Gimnáziumban szereztem meg az érettségit. Később a Kodolányi János Főiskolán folytattam a tanulmányaimat, ahol azóta már diplomát szereztem… 2008-ban 180 fokos fordulatot vett az életem…

_MG_8785

Műsorvezető lettem a VIVA TV-nél, ezzel egy álmom vált valóra. Két és fél év után az RTL Klub-hoz igazoltam. Azóta rengeteg lehetőségeket kaptam a csatornától, kezdetben többek között a CSISZ, a VV és az X-Faktor háttérműsorait vezettem, majd felállhattam a “nagyszínpadra”, ugyanis az X-Faktor és a Való Világ műsorvezetője lettem, mellette pedig elkezdtem rádiózni… (Részletes leírást a munkásságomról, a műsorvezető/szakma menüpont alatt találsz)

IMG_1045

Semmit nem bántam meg abból, amit a múltban tettem, de a mai eszemmel sok mindent máshogy látok már. Nem gondoltam volna pár éve a suhanc fejemmel, hogy megkomolyodom, de ezt történt. Olyan dolgok érdekelnek, amik előtte soha. Imádok utazni, szeretek más városokat, kultúrákat megismerni, egyre többet olvasok, rendszeresen járok színházba. Azt érzem, hogy tudásszomjam van. Mindenről tudni akarok. Hirtelen érdekel a földrajz, a történelem, a zene. Már nem csak gitározom, de elkezdtem zongorázni is. Az értékrendszerem átalakult. A barátaim viszont megmaradtak, nagyon szeretem őket és gimnázium óta kitartunk egymás mellett. A sport kiskorom óta jelen van az életemben, de folyamatosan ismerkedem új dolgokkal is. A foci mellett rendszeresen röpizem, ping-pongozom, görizem, úszni járok, szörfözöm, wakeboardozom, snowboardozom, korizom, airchair-ezem és újabban boxolok is… Az élet szép, próbálom kiélvezni minden pillanatát… Pura Vida!