“Vigyél el!” Nemsokára újra képernyőn leszek egy nagyon menő műsorral!!

Facér csajok között tölti a nyarat Istenes Bence (28). Az RTL Klub műsorvezetője alig merte bevallani kedvesének, Csobot Adélnak (21), milyen felkérést kapott a csatornájától, ami azzal a feladattal jár, hogy a következő pár hónapot olyan hölgyek közelében tölti, akik éppen az igazit keresik…

Az RTL Klubon ősszel kerül képernyőre a vadonatúj társkeresős showja Vigyél el! címmel, és Bence lesz a műsorvezetője. – Alig vártam már egy ilyen feladatot! – kezdte a Blikknek Bence.

– Azt hiszem, ebben a műsorban igazán megmutathatom önmagamat, a műsorvezető szerepén ugyanis szerintem nagyon sok múlik. A társkeresős show-nak leszek a házigazdája, ahol fiatalok keresik a párjukat. Műsorvezetőként természetesen megpróbálok majd segíteni nekik a döntésükben, azt hiszem, néhány jó tanáccsal is el tudom majd látni őket – magyarázta a Blikknek Bence, aki azt is elárulta, emiatt kissé félve vallotta be kedvesének, hogy őt kérték fel a szerepre.

– Nem tudtam, hogyan rea­gál majd. Korábban, amikor felvetődött, hogy lesz egy ilyen műsor, már pedzegettem Adélnak, hogy boldog lennék, ha én vezethetném. Szerencsére nagyon jól fogadta a hírt, és támogat is – tette hozzá Bence, aki alig várja, hogy a férfi versenyzőkkel vívjon majd egy kis kakasviadalt.

– A Vigyél el! már nagyon sok helyen bizonyított. Izgalmas, szórakoztató és vidám műsor, amelybe bárki jelentkezhet, hogy megtalálja az igazit. Biztos vagyok benne, hogy Istenes Bence kitűnő házigazdája lesz majd a műsornak, hiszen az elmúlt években már többször bizonyította rátermettségét – nyilatkozta Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója, aki biztosra  veszi, hogy sikeres lesz a műsor.

Istenes egyébként a csatorna legfoglalkoztatottabb arca immár. Az X-Faktort már többször is vezette, akárcsak a ValóVilágot, most pedig új terepen is bizonyíthatja rátermettségét a nézők, no meg a főnökei előtt. A vállalkozó szelleműek egyébként mától jelentkezhetnek a Vigyél el! című műsorba, amelyben talán megtalálják az igazit!

(BLIKK.HU – Somogyi Nóra)